Χορηγός Ιστοσελίδας
Banner
Home

Οδοιπορικό στη γη της πέτρας (Εκδρομή 16-17 Μαϊου 2015)

O Σύλλογός μας διοργανώνει 2ΗΜΕΡΗ Εκδρομή στις 16-17 Μαϊου 2015. Οδοιπορικό στη γη της πέτρας: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ & ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΝΗ-ΜΟΝΗ ΚΑΛΤΕΖΩΝ-ΚΑΡΥΕΣ-ΣΠΑΡΤΗ-ΓΥΘΕΙΟ-ΑΡΕΟΠΟΛΗ-ΣΠΥΛΑΙΟ ΔΙΡΟΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ.


 

ΣΑΒΒΑΤΟ(16/5): Αναχώρηση στις 07.30πμ από τη πλατεία Καισαριανής για Αρτεμίσιο όπου θα κάνουμε τη πρώτη στάση για καφέ.Πρώτη μας επίσκεψη θα είναι η μονή Αγ. Νικολάου Καλτεζών (1696) .Στη συνέχεια για το όμορφο χωριό Καρυές που είναι χτισμένο στους πρόποδες του Πάρνωνα σε υψόμετρο 850μ περιτριγυρισμένο από καστανιές και καρυδιές και απετέλεσε γενέτειρα των Καρυάτιδων.Επίσκεψη στο αντίστοιχο Ερέχθειο του χωριού αφιερωμένο στις Καρυάτιδες και φαγητό στη παραδοσιακή  πλατεία του χωριού. Στη συνέχεια για τη πεδιάδα του Ευρώτα και την όμορφη Σπάρτη .Δείπνο.Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ(17/5): Μετά το πρωινό αναχώρηση για το όμορφο Γύθειο, παραμονή στη γραφική πόλη που είναι κτισμένη κοντά στις εκβολές του Ευρώτα και από εκεί κατευθυνόμαστε προς το σπήλαιο του Διρού. Θα θαυμάσουμε ένα από τα ωραιότερα σπήλαια στον κόσμο. Προαιρετικά η διαδρομή μέσα στο σπήλαιο γίνεται με βαρκούλες. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε την πανέμορφη Μεσσηνιακή Μάνη ξακουστή για τις παραλίες της που της έχουν δώσει το χαρακτηρισμό της Ελληνικής Ριβιέρα, Στούπα και Καρδαμύλη. Γεύμα στη παραλία της Καλαμάτας. Παραμονή και επίσκεψη στην εκκλησία της Υπαπαντής. Κατόπιν μέσω Τρίπολης επιστρέφουμε στη πόλη μας έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από μια πανέμορφη εκδρομή.

 

Η εκδρομή θα περιλαμβάνει μεταφορά από και προς τις περιοχές αυτές καθώς και μία διανυκτέρευση με πρωϊνό.
Για πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2107218570 (κάθε Τετάρτη 7-9μμ) ή 6974932527 κα Στέλλα ή 6974193813 κα Βάσω

 

 

beach-beach-1