Χορηγός Ιστοσελίδας
Banner
Home

Δελτίο Τύπου / 4ο Χορευτικό Φεστιβάλ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μάη το 4ο Χορευτικό Φεστιβάλ Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Εκστρατεία και Καταστροφή, με τη συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου μας και του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών & Περιχώρων.

Με χορούς από τα Μικρασιατικά Παράλια, τον Πόντο και την Καππαδοκία ταξιδέψαμε στην πλούσια χορευτική παράδοση της Μικράς Ασίας.

 

Νωρίτερα τα μέλη του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών & Περιχώρων, με την παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, ξεναγήθηκαν στο Σκοπευτήριο, στον χώρο του Θυσιαστηρίου και του Μουσείου ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης από το Παράρτημα Καισαριανής της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος.

 

Ευχαριστούμε τα μέλη μας που συμμετέχουν στα χορευτικά του Συλλόγου καθώς και τον χοροδιδάσκαλό μας Γιάννη Γκούλτα για την συμβολή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσής μας.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών & Περιχώρων για τη συμμετοχή του στο φετινό μας Φεστιβάλ και ελπίζουμε σύντομα να ανταμώσουμε και πάλι!

 

Το ΔΣ