Χορηγός Ιστοσελίδας
Banner
Home

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,Καισαριανή, 08/10/2021

Αγαπητά μέλη,

Μετά από έναν και πλέον χρόνο που ο Σύλλογός μας βρισκόταν σε αναστολή λόγω της πανδημίας, επιστρέφει δειλά δειλά στις δραστηριότητές του και ξεκινάει τα μαθήματα χορού, χορωδίας και θεάτρου προς τα μέλη του, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία όλων μας (χρήση μασκών, αντισηπτικά, αποστάσεις, αερισμός του χώρου).

Ανακοινώνουμε πως τα μαθήματα θα ξεκινήσουν για όσα μέλη μας είναι πλήρως εμβολιασμένα έναντι της Covid-19 ή έχουν νοσήσει τους τελευταίους 6 μήνες ή φέρουν αρνητικό αποτέλεσμα rapid τεστ 48 ωρών ή μοριακού PCR τεστ 72 ωρών. Για την συμμετοχή στα τμήματα απαιτείται:

1. Συμπλήρωση ΑΙΤΗΣΗΣ (δίδεται από τη γραμματεία του Συλλόγου)

2. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ή ΝΟΣΗΣΗΣ ή ΑΡΝΗΤΙΚΟ RAPID/PCR τεστ

3. Τακτοποίηση ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ υποχρεώσεων (τρέχον και προηγούμενο έτος)

ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μάσκα προσώπου καθώς και ατομικό αντισηπτικό χεριών. Για τα παιδιά κάτω των 12 ετών απαιτείται σε εβδομαδιαία βάση η επίδειξη αρνητικού αυτοδιαγνωστικού τεστ (self test) το ίδιο με του σχολείου. Για τους ενήλικες τα αυτοδιαγνωστικά τεστ ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη που ενδιαφέρονται να προσέλθουν στα γραφεία του Συλλόγου (Εθνικής Αντιστάσεως 118/εντός Νήαρ Ήστ) κάθε Τετάρτη 19.00-21.00 έως τέλος Οκτώβρη ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2107218570 τις ίδιες ημέρες και ώρες.

Για την συμπλήρωση των τμημάτων θα υπάρξει αυστηρή τήρηση προτεραιότητας.

 

Το Δ.Σ.