Χορηγός Ιστοσελίδας
Banner
Home

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΕΣΚΕΚΙ 2021

Αγαπητά μέλη/φίλοι του Συλλόγου,

 

Μετά από έναν και πλέον χρόνο όπου ο Σύλλογός μας παρέμεινε σε αναστολή λόγω της πανδημίας, προστατεύοντας έτσι τα μέλη του από την διαπορά του Covid-19, με χαρά επιστρέφει δειλά δειλά στις εκδηλώσεις και δραστηριότητές του τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα και έπειτα από συνεννόηση με τον Δήμο Καισαριανής θα αναβιώσει και φέτος το παραδοσιακό «Κεσκέκι».

Το έθιμο της παρασκευής του φαγητού θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί της Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου 2021 στο δημοτικό αναψυκτήριο «Ξύλινα» και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα ακολουθήσει εκδήλωση-συναυλία,στο χώρο του δημοτικού Κιν/φου «Αιολία» με χορευτικά από τις ιδιαίτερες πατρίδες της Μ. Ασίας.

Φέτος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με αριθμημένες προσκλήσεις που θα διανεμηθούν από το Σύλλογό μας, δίνοντας προτεραιότητα στα μέλη του. Ο αριθμός των προσκλήσεων θα είναι περιορισμένος ενώ οι προσκεκλημένοι θα πρέπει να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα (μάσκες, αποστάσεις κτλ) ενώ θα είναι καθήμενοι.

Οι προσκλήσεις θα διανεμηθούν την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρες 18.00-20.00 από τα γραφεία του Συλλόγου (Εθνικής Αντιστάσεως 118 - Εντός Νήαρ Ήστ), τηλέφωνο 2107218570

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα μεταφερθεί στον εξωτερικό χώρο κάτω από το υπόστεγο του Δημαρχείου Καισαριανής.

 

Το Δ.Σ.