Χορηγός Ιστοσελίδας
Banner
Home

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΠΑΥΛΙΑΝΗ

Ο Μικρασιατικός Σύλλογος Καισαριανής πραγματοποιεί μονοήμερη εκδρομή στη Παύλιανη Φθιώτιδας τη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

 

Η Παύλιανη είναι ορεινό χωριό του νομού Φθιώτιδος. Βρίσκεται μέσα σε πυκνό ελατόδασος και σήμερα είναι ταχύτατα αναπτυσσόμενη τουριστικά. Είναι χτισμένη σε υψόμετρο 1.040 μέτρων στις πλαγιές της Οίτης και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την Αθήνα μιας και απέχει μόνο 2,5 ώρες από την πρωτεύουσα.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναχώρηση από τη πλατεία Καισαριανής στις 7.00 το πρωί. Μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας και αφού κάνουμε στάση για καφέ φτάνουμε στο χωριό Παύλιανη. Το χωριό χτισμένο μέσα στο πυκνό ελατόδασος είναι ότι πρέπει για πεζοπορία ή βόλτα. Όμορφα καφέ και πολυτελείς ξενώνες σερβίρουν καφέ για όσους το επιθυμούν ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα να φάμε όλοι μαζί το μεσημέρι και να γλεντήσουμε σε παραδοσιακή ταβέρνα (προαιρετικά). Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το αισθητικό δάσος της Παύλιανης με τα πανύψηλα έλατα , τα τρεχούμενα νερά και τα σπάνια είδη μανιταριών. Η σπηλιά καμάρα και το μονοπάτι του αγνώστου καλλιτέχνη σίγουρα θα σας καταπλήξουν.Επιστροφή στη Καισαριανή αργά το απόγευμα.

 

Τιμή συμμετοχής 12 €

 

Προαιρετικά μεσημεριανό μενού 15 €

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 7218570 , 6974932527 (ΣΤΕΛΛΑ) , 6974193813 (ΒΑΣΩ)