Χορηγός Ιστοσελίδας
Banner
Home

Αφιέρωμα στους Μικρασιάτες

Αφιέρωμα στους Μικρασιάτες του Ρεμπέτικου τραγουδιού από το Μικρασιατικό Σύλλογο Καισαριανής


Στις 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε από το Μικρασιατικό Σύλλογο Καισαριανής εκδήλωση με θέμα «Αφιέρωμα στους Μικρασιάτες του Ρεμπέτικου τραγουδοιύ» που επιμελήθηκε ο Καισαριανιώτης μουσικός Γιώργος Αλτής.

Ακούστηκαν γνωστά τραγούδια των Γιόβαν Τσάους, Κ.Σκαρβέλη, Σ. Παγιουμτζή, Κ.Καριπή, Τσανάκου, Α. Χατζηχρήστου, Α. Δ…έλια, Β. Παπάζογλου, Σ. Παντελίδη, Ζ. Κασσιμάτη, Γ. Δραγάτση, Π. Τούντα, Σ. Περιστέρη και Κ.Κοφινιώτη, όπως 5 Μάγκες στο Περαία, τικ τακ ο χτύπος της καρδιάς, γλυκοχαράζουν τα βουνά, μες της Πεντέλης τα βουνά, πες το ναι και ας είναι ψέμα, αμανές Τσανάκου, η άμαξα μες τη βροχή, το χαρέμι στο χαμάμ, λαχανάδες, ένας μάγκας στο Βοτανικό, μού’ φαγες τα δαχτυλίδια, οφ αμάν Καραπιπερίμ κ.α πολλά.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σπύρος Τζόκας και όλο το Δημ. Συμβούλιο, ο Επίτιμος Δήμαρχος Π. Μακρής, ο πρ. Δήμαρχος Γ. Κατημερτζής, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου μας Σαράντης Μολυνδρής, εκπρόσωποι των Μικρασιατικών Συλλόγων Λαυρίου και Βύρωνα και πλήθος κόσμου που κατέκλεισαν την αίθουσα, τη βεράντα και το φουαγιέ. Χόρεψε ολιγομελής ομάδα του χορευτικού συγκροτήματος του Συλλόγου μας, υπήρξε μεγάλο κέφι και στο τέλος κατενθουσιασμένος ο κόσμος όρθιος χειροκροτούσε για πολύ ώρα τους καλλιτέχνες.

Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας.